Søndag 4. desember arrangerer Carlsvogna busstur til Norwegian Outlet Stavanger,
som er lokalisert på ÅlgårdBusstur til Norwegian Outlet Stavanger ca 20 minutter fra Stavanger sentrum.

Gjør deg ferdig med julegavehandelen i flotte omgivelser og med sterkt reduserte priser. Rabattene ligger normalt på mellom 30-70%, men reiser du med Carlsvogna, får du tilgang til VIP-kortet som sikrer deg ytterligere 10% rabatt* på ordinære outlet-priser!

La ikke denne muligheten gå fra deg til å gjøre deg ferdig med julegavene allerede tidlig i desember, så kan du heller cruise rolig inn til jul med pepperkaker og et glass gløgg, mens alle andre stresser i førjulskaoset.

Avreise vil bli kl 11.30 fra Haugesund, med retur fra Ålgård ca kl 19.00. Åpningstidene denne søndagen er 14.00 til 19.00.

Pris

Voksen 490,-

Barn/ Honnør 240,-

Prisen inkluderer ferjebillett og VIP-kort.

Påmelding

Påmelding kan gjøres på epost til post@carlsvogna-as.no eller på telefon 52 85 55 55.

Påmelding er bindende og turen betales i sin helhet ved påmelding.

Carlsvogna AS forbeholder seg retten til kansellering ved få påmeldte.

Om Norwegian Outlet Stavanger

Norges nye merkevareby har åpnet på Ålgård, rett utenfor  Stavanger! På Norwegian Outlet finner du bare kjente merkevarer i egne butikker. Og det beste er at du får 30 til 70 prosent rabatt på alt!  Alltid! Her finner du fashion, outdoor, sko, barneklær og til og med kjøkkenutstyr og bøker. Butikkene tilbyr en spennende miks av produkter fra aktuell sesong, neste års vareprøver, egne outletprodukter og produkter fra fjorårets sesong.

Senteret er plassert rett ved Kongeparken, noe som gjør oss til en optimal familiedestinasjon.

* Gjelder ikke varer fra Nike